Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?55:13

Bola & Kedai Mamak

Ramai orang minat bola. Tapi yang x best bila terlampau fanatik, bergaduh, caci-maki, dari real-life kepada fb, youtube, forum dan sebagainya. :( Tak salah nak minat bola, biar berpada-pada. Tu satu cerita, cerita kedua plak, jap layan gambar bola dulu...




Dah puas tgk bola? ok cerita kedua plak, biasanya peminat bola nie suka tgk bola kedai mamak. Yang tak bestnya, banyak aku perhatikan cara kita panggil mamak yang ambik order dgn cara yang sangat kasar, pastu marah2, maki hamun dan sebagainya. Huhuhu. Macam hamba plak. Betul mungkin mereka hina di mata kita, namun siapa tahu mungkin mereka lebih mulia pada pandangan Allah?

ALL IN?: I fold
www.tips-fb.com

2 comments:

  Anonymous

May 2, 2011 at 2:41 AM

:(

  998uyt

May 2, 2011 at 2:45 AM

kesian

Anda juga mungkin meminati...