Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?55:13

2 Situasi 1 Pengalaman


Baru balik dari Incheon. Selama kat sana sgt2 happy sebab 1st dapat g Nami Island pastu ader event Annual Dinner kat Sindorim. Pengalaman kat Namisom sgt2 cool... selama kat Inha happy sangat2 xtau la nape... setiap detik dipenuhi aktiviti mcm2 main bowling, lepak2, edit gambar :p, layan lagu... gelak ketawa hahahhaa...

tiba-tiba!

terdetik pasni xde org dah sebab ramai balik Malaysia.. sedihnya.. banyak dah pengalaman macam nie aku lalu. Baru nak rasa serasi lepak, tiba2 kena blah... sama ada aku atau member2.

Teringat plak kat member2 di Malaysia. Kenapa aku rasa makin lama kita makin jauh? Makin banyak aku xtahu pasal korang... Walaupun ader internet.. face to face contact to aku rasa paling penting. Serius aku rasa jauh tertinggal... tiba2 rasa sunyi abis. sebab tu aku ada masa menaip lagi nie.

Kawan2 kat Malaysia... dah setahun lebih aku kat sini, kenapa kita rasa cam jauh??? baru setahun... ada lagi 2 tahun lagi kena aku lalaui kat sini. Adakah relationship kita masih lagi serupa kalau aku balik atau aku terkial2 seorang diri sebab terlampau tertinggal jauh.

BEstnya kalau korang semua ada dekat sini~


www.tips-fb.com

2 comments:

  eza2odette

February 2, 2010 at 5:09 PM

kami nak dtg sana lah macam ni.. wahh bawak kami jalan2 yer??hehehe--amin!

  Anonymous

March 12, 2010 at 11:02 PM

Aku memang ada cita-cita untuk menakluki kekuasaan ilmu jauh..jauh diperantauan...
Tapi, aku sering terfikir adakah aku mampu terpisah, terasing dan tercampak berseorangan, jauh dari keluarga dan teman-teman yang mana merupakan tonggak kepada apa yang aku perolehi kini...Maka dengan itu, aku selalu bersyukur dengan ketentuanNYA....

Anda juga mungkin meminati...