Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan?55:13

Home Sweet Home



Dalam banyak2 tempat kat Daegu nie, tempat paling tenang bagi aku adalah rumah aku sendiri. Sebab tu ponteng kelas je sebab sayang nak tinggal rumah.

"Home Sweet Home"






www.tips-fb.com

2 comments:

  anerp

March 29, 2010 at 3:11 AM

along.. junior mu kat blok R dlu.. sonok bace blog ko.. monitor ko tu brape inci tu?hahahah

  Anonymous

March 31, 2010 at 1:50 AM

Aku pun suka baca blog nie, walaupun penulis dia tak selalu update "entry" tapi nie sebenarnya bagi aku peluang untuk baca semua entry yang da dalam blog nie..
Mayb satu hari nanti aku pun bleh kongsi "my notes" with others...

Anda juga mungkin meminati...